GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 16. apr 2024 om 19:30, di, 16. apr 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Breng je leven in evenwicht …


Babies en kinderen kunnen zonder enige reden gelukkig zijn. Als we ouder worden begint ons geluk meer van uiterlijke dingen af te hangen, zoals relaties, financiën, succes op het werk, enz. Deze afhankelijkheid kan de emotionele stabiliteit in ons leven erg verstoren.
Transcendente Meditatie is een eenvoudige mentale techniek die de verbinding met onze innerlijke bron van geluk herstelt. Dit helpt om gelukkig te blijven, wat ook de omstandigheden zijn. 

Wat zeggen TM mediterenden?

Hier is een korte video met beroemde mensen, Hugh Jackman, Jennifer Aniston, Russell Brand, Moby, David Lynch and Ray Dalio, die uitleggen hoe TM hen heeft geholpen om evenwicht en geluk in hun leven te vinden.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

“Het brengt je terug bij jezelf. Er komt een vredevolle vreugde over je heen.”
Jennifer Aniston, actress
“Het is twee keer per dag ‘thuiskomen’ . Het is terug in lijn komen met mijn ware zelf.”
Hugh Jackman, actor
“Ik vond heel vlug een toegang tot een diepere toestand van geluk. Ik voelde liefde, liefde voor mezelf  maar ook voor alle anderen.”
Russell Brand, actor

Transcenderen = holistische voordelige neveneffecten

TM creëert ook uitzonderlijke diepe rust, die heel veel voordelige neveneffecten heeft. Meer dan 350 wetenschappelijke studies, aan top universiteiten zoals Harvard, zijn in de laatste 50 jaar gepubliceerd en hebben deze TM voordelen aangegeven. Van TM is geweten dat het vele stress gerelateerde gezondheidsproblemen kan verhelpen en zowel ons mentaal vermogen als onze relaties kan verbeteren. Scholen in meer dan 60 landen hebben TM al in hun curriculum opgenomen, bv onder de naam “Quiet Time Program”  en zelfs de Europese Gemeenschap heeft recent een beurs van €0.5 miljoen toegekend voor testen met TM in het schoolsysteem. Vele nationale gezondheidsorganisaties raden TM nu formeel aan als een optie voor doktors om voor te schrijven, zoals bv de American Heart Association bij de behandeling van hoge bloeddruk doet.

“Gewoon stilte, er zou in elke school Stilte Tijd moeten zijn.”
Dr. Carlos Garcia, Superintendent, San Francisco Unified School District, 2007-2012
“Geen enkel andere ‘stress management techniek’ heeft bijlange na niet zo’n grote hoeveelheid harde data om de bewering te ondersteunen dat ze stress verminderen.”
Dr. Norman Rosenthal, Psychiatrist, U.S. National Institutes of Mental Health

Transcenderen = gemakkelijk om te doen

Veel mensen hebben één of andere meditatie geprobeerd en vonden het moeilijk om te doen. Het goede nieuws is dat TM heel anders is. Het is een hele eenvoudige, natuurlijke en moeiteloze techniek, die geen enkele concentratie of mentale controle vereist. TM wordt individueel aangeleerd door hoogopgeleide leraren en deze persoonlijke begeleiding maakt het heel gemakkelijk om te leren.

“Toen ik over TM hoorde dacht ik ‘ ik wil dit proberen alhoewel ik niet goed ben in meditatie.’ En er is iets aan TM, het is het enige moment waar ik stilte ervaren heb. Ik heb dat gevoel voordien nooit gehad.”
Ellen Degeneres, talk-show host
“Ik wilde meditaties uitproberen, want ik wist dat er daar iets voor me was, maar iedere keer als ik het wilde proberen was het: ik kan niet mediteren. Toen ik TM leerde was dat precies wat ik nodig had! TM is het meest gemakkelijke dat ik ooit heb gedaan, niet alleen de gemakkelijkste meditatie, maar van alles het gemakkelijkste.”
Cameron Diaz, actress

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen?

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan hebben, kan je inschrijven voor één van de gratis inleidende lezingen die in het hele land worden georganiseerd. Vul gewoon het onderstaande formulier in en selecteer de dichtstbijzijnde stad op de bijgaande kaart. Je zal dan:

   • Een erkende TM leraar ontmoeten.
   • Kennis maken met alle voordelen die 20 minuten tweemaal per dag TM beoefening je kan brengen om geluk en evenwicht te vinden, diepe rust te ervaren, stress te verminderen, slaap te verbeteren, zelfvertrouwen te versterken, relaties te verbeteren enz.
   • Alle vragen kunnen stellen die je zou hebben.
   • Een TM cursus afspreken

 

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 16. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 16. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 30. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 14. mei 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 28. mei 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map