GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 30. apr 2024 om 19:30, di, 14. mei 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Verwerf innerlijke kracht.

Er is een groot verschil tussen:

  • een beslissing nemen over iets dat we aan ons leven willen veranderen, en
  • werkelijk in staat zijn om die verandering door te voeren.

Verandering is altijd moeilijk en we hebben innerlijke kracht nodig om dingen waar te maken, zeker als onze omgeving gewoon is aan ‘ons oude ik’. Innerlijke kracht komt door het vinden van geluk, zelfzekerheid en liefde in onszelf. Hoe meer innelijke kracht we hebben, hoe minder we afhankelijk zijn van uiterlijke dingen zoals, roken, drinken, eten, enz om ons goed te voelen en hoe gemakkelijker het wordt om de veranderingen door te voeren die we voor onszelf willen.

Transcendente Meditatie is een eenvoudige, mentale techniek die de verbinding met onze innerlijke bron van geluk herstelt. Dit helpt om gelukkig te blijven ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Het geeft ons meer innerlijke kracht en maakt het makkelijker om onze beslissingen door te voeren.

Wat zeggen TM mediterenden?

Hier is een korte video met acteurs, Jim Carrey, Russel Brand en Beth Behr, topmodel Raquel Zimmerman en de voormalige eerste minister van Japan, Dr Yukio Hatoyama. Ze vertellen hoe TM hen heeft geholpen bij het vinden van die innelijke kracht en het doorvoeren van belangrijke beslissingen in hun leven:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

“Transcendente Meditatie (TM) heeft mijn hele levensstijl in een jaar veranderd. Ik heb me gerealiseerd dat het allemaal goede uitdagingen waren, dus ben ik gestopt met roken. Iets waar ik heel fier op ben, om een niet-roker te zijn en voor mezelf te zorgen. Ik begin nu ook steeds meer dat blissvol gevoel te ervaren. Het is heel mooi.”
Topmodel Raquel Zimmermann
“Je kan mislukken in wat je niet wil, dus kan je even goed de kans grijpen om te doen wat je graag doet.”
Jim Carrey, acteur
“Mijn techniek was Transcendente Mediatie. Ik werd rustiger in mijn dwangmatig eetgedrag. Ik begon meer in verbinding met mezelf te komen. Ik werd kalmer en had mezelf meer onder controle.”
Een patient van Dr Pamela Peeks vertelt hoe ze in twee jaar tijd 104 kg vermagerde.

Transcenderen = holistische voordelige neveneffecten

TM creëert ook uitzonderlijke diepe rust, die heel veel voordelige neveneffecten heeft. Meer dan 350 wetenschappelijke studies, aan top universiteiten zoals Harvard, zijn in de laatste 50 jaar gepubliceerd en hebben deze TM voordelen aangegeven. Van TM is geweten dat het vele stress gerelateerde gezondheidsproblemen kan verhelpen en zowel ons mentaal vermogen als onze relaties kan verbeteren. Scholen in meer dan 60 landen hebben TM al in hun curriculum opgenomen, bv onder de naam “Quiet Time Program”  en zelfs de Europese Gemeenschap heeft recent een beurs van €0.5 Miljoen toegekend voor testen met TM in het schoolsysteem. Vele nationale gezondheidsorganisaties raden TM nu formeel aan als een optie voor doktors om voor te schrijven, zoals bv de American Heart Association bij de behandeling van hoge bloeddruk doet.

“Elke school zou “Quiet Time” moeten hebben.”
Dr. Carlos Garcia, Superintendent, San Francisco Unified School District, 2007-2012
“Geen enkel andere ‘stress management techniek’ heeft bijlange na niet zo’n grote hoeveelheid harde data om de bewering te ondersteunen dat ze stress verminderen.”
Dr. Norman Rosenthal, Psychiatrist, U.S. National Institutes of Mental Health

Transcenderen = gemakkelijk om te doen

Veel mensen hebben één of andere meditatie geprobeerd en vonden het moeilijk om te doen. Het goede nieuws is dat TM heel anders is. Het is een hele eenvoudige, natuurlijke en moeiteloze techniek, die geen enkele concentratie of mentale controle vereist. TM wordt individueel aangeleerd door hoogopgeleide leraren en deze persoonlijke begeleiding maakt het heel gemakkelijk om te leren.

“Toen ik over TM hoorde dacht ik ‘ ik wil dit proberen alhoewel ik niet goed ben in meditatie.’ En er is iets aan TM, het is het enige moment waar ik stilte ervaren heb. Ik heb dat gevoel voordien nooit gehad.”
Ellen Degeneres, talk-show host
“Ik wilde meditaties uitproberen, want ik wist dat er daar iets voor me was, maar iedere keer als ik het wilde proberen was het: ik kan niet mediteren. Toen ik TM leerde was dat precies wat ik nodig had! TM is het meest gemakkelijke dat ik ooit heb gedaan, niet alleen de gemakkelijkste meditatie, maar van alles het gemakkelijkste.”
Cameron Diaz, actress

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennismaken met de TM leraar in jouw buurt
  • Alles leren over de voordelen van de TM Techniek
  • Alle vragen stellen die je mocht hebben
  • Een verdere TM cursus afspreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

De TM cursus zelf bestaat uit een persoonlijke instructie en 4 opvolgsessies van telkens 2-3 uur om de techniek te leren en een opvolgprogramma gedurende de volgende 6 maand om de ervaringen te verdiepen en correcte beoefening te verzekeren, inclusief een weekend meditatie cursus. De verblijfskosten voor dit weekend zijn afzonderlijk te betalen, maar het cursusgedeelte is inbegrepen in de TM cursus. De kost voor deze totale TM cursus vanaf het aanleren tot en met de 6 maanden opvolging is 396€ voorschot plus 100€/maand gedurende de volgende 6 maanden met domiciliëring. Wens je de cursus in één keer te betalen dan krijg je 10% korting.

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 16. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 16. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 30. apr 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 14. mei 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 28. mei 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map