GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 11. jun 2024 om 19:30, di, 25. jun 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Rust: een basis voor succes

45% van de bevolking wordt jaarlijks getroffen door slapeloosheid. 10-30% zelfs dagelijks. Als we niet genoeg rust krijgen, raken ons lichaam en onze geest uit balans. Op lange termijn leidt dit tot gezondheidsproblemen. Enkele van de belangrijkste oorzaken van slapeloosheid zijn stress, angst en depressie. Niet genoeg slapen, op zijn beurt, maakt stress, angst en depressie nog erger. Dit creëert dus een vicieuze cirkel die voor veel mensen moeilijk te doorbreken is.

Transcendente Meditatie (TM) is de meest beoefende (zes miljoen beoefenaars), de meest onderzochte (600 studies) en, volgens onderzoek, de meest ontspannende techniek ter wereld. De techniek brengt zeer snel diepe rust, die helpt om het lichaam weer in een staat van evenwicht te brengen.

Wat zeggen TM mediterenden?

Beroemdheden die Transcendente Meditatie beoefenen, merken op dat de techniek hen helpt diepe rust te vinden en ‘s nachts beter te slapen.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

‘Het was fantastisch. Mensen die last hadden van migraine werden beter, mensen slapen beter, mensen hebben betere relaties.’
Oprah (heeft Transcendente Meditatie aangeboden aan iedereen die voor haar werkt)
‘Het was zoals een week slaap.’
Liv Tyler, Actrice
“Ik kampte met vreselijke slapeloosheid tot ik ongeveer een jaar geleden begon met TM. Na vier dagen beoefening van de TM techniek kon ik plotseling weer slapen.”
Lo Bosworth, Actrice

Onderzoek toont aan dat de unieke ervaring van transcenderen die deze diepe rust creëert, ook stress, angst en depressie vermindert. Hierdoor kunnen we ‘s nachts beter slapen. Ons lichaam wint dus twee keer: extra diepe rust tijdens de meditatie en meer en betere slaap gedurende de nacht, waardoor onze stress, angst en depressieve gevoelens verder verminderen. Dat is hoe TM de vicieuze cirkel van slapeloosheid effectief omzet in een virtueuze cirkel van steeds meer gezondheid en welzijn.

“In de loop van de tijd stapelt de stress van niet slapen zich op. Slaap lost enkel de vermoeidheid van de dag op. Transcendente Meditatie stelt je in staat geaccumuleerde stress weg te werken.”
Dr. Sarina Grosswald

Transcenderen = holistische voordelen

TM brengt een uitzonderlijk diepe rust tot stand, met heel wat positieve andere voordelen. Meer dan 350 wetenschappelijke studies, aan top universiteiten zoals Harvard, zijn in de laatste 50 jaar gepubliceerd en hebben deze TM voordelen aangegeven. Van TM is geweten dat het vele stress gerelateerde gezondheidsproblemen kan verhelpen en zowel ons mentaal vermogen als onze relaties kan verbeteren. Vele nationale gezondheidsorganisaties raden TM nu formeel aan als een optie voor doktors om voor te schrijven, zoals bv de American Heart Association bij de behandeling van hoge bloeddruk. En in Zwitserland betaalt vooraanstaande verzekeringsmaatschappij Swica een deel ven de TM cursusprijs terug.

Scholen in meer dan 60 landen hebben TM al in hun curriculum opgenomen, bv onder de naam “Quiet Time Program” en zelfs de Europese Gemeenschap heeft recent een beurs van €0.5 Miljoen toegekend voor testen met TM in het schoolsysteem.

“Elke school zou “Quiet Time” [programma voor TM in scholen] moeten hebben.”
Dr. Carlos Garcia, Superintendent, San Francisco Unified School District, 2007-2012
“Geen enkel andere ‘stress management techniek’ heeft zo’n grote hoeveelheid harde data om de bewering te ondersteunen dat ze stress verminderen.”
Dr. Norman Rosenthal, Psychiatrist, U.S. National Institutes of Mental Health

Transcenderen = gemakkelijk om te doen

Veel mensen hebben één of andere meditatie geprobeerd en vonden het moeilijk om te doen. Het goede nieuws is dat TM heel anders is. Het is een hele eenvoudige, natuurlijke en moeiteloze techniek, die geen enkele concentratie of mentale controle vereist. TM wordt individueel aangeleerd door hoogopgeleide leraren en deze persoonlijke begeleiding maakt het heel gemakkelijk om te leren.

“Toen ik over TM hoorde dacht ik ‘ ik wil dit proberen alhoewel ik niet goed ben in meditatie.’ En er is iets aan TM, het is het enige moment waar ik stilte ervaren heb. Ik heb dat gevoel voordien nooit gehad.”
Ellen Degeneres, talk-show host
“Ik wilde meditaties uitproberen, want ik wist dat er daar iets voor me was, maar iedere keer als ik het wilde proberen was het: ik kan niet mediteren. Toen ik TM leerde was dat precies wat ik nodig had! TM is het meest gemakkelijke dat ik ooit heb gedaan, niet alleen de gemakkelijkste meditatie, maar van alles het gemakkelijkste.”
Cameron Diaz, actress

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennismaken met de TM leraar in jouw buurt
  • Alles leren over de voordelen van de TM Techniek
  • Alle vragen stellen die je mocht hebben
  • Een verdere TM cursus afspreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

De TM cursus zelf bestaat uit een persoonlijke instructie en 4 opvolgsessies van telkens 2-3 uur om de techniek te leren en een opvolgprogramma gedurende de volgende 6 maand om de ervaringen te verdiepen en correcte beoefening te verzekeren, inclusief een weekend meditatie cursus. De verblijfskosten voor dit weekend zijn afzonderlijk te betalen, maar het cursusgedeelte is inbegrepen in de TM cursus. De kost voor deze totale TM cursus vanaf het aanleren tot en met de 6 maanden opvolging is 396€ voorschot plus 100€/maand gedurende de volgende 6 maanden met domiciliëring. Wens je de cursus in één keer te betalen dan krijg je 10% korting.

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 11. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 25. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map