GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 25. jun 2024 om 19:30, di, 23. jul 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Een gemakkelijke en aangename manier om stress te verminderen

…en je gezondheid te verbeteren

“Geen enkel andere ‘stressmanagementtechniek’ dan TM heeft zoveel harde data om de bewering van stressvermindering te ondersteunen. ”
Norman Rosenthal, MD, U.S. National Institutes of Mental Health

GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 25. jun 2024 om 19:30, di, 23. jul 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Beperkt aantal plaatsen

Diepe rust verwijdert diepe stress

Zes miljoen beoefenaars en 40 jaar onderzoek bevestigen dat Transcendente Meditatie de meest succesvolle relaxatiemethode ter wereld is, omdat het een veel diepere rusttoestand teweeg brengt dan eender welke andere vorm van relaxatie.

Een onderzoek van Harvard Medical School toont aan dat als de geest transcendeert, het lichaam in een toestand van diepe rust komt – veel dieper dan zelfs bij de diepste slaap – en dat gebeurt ook nog eens veel vlugger (Ref. Scientific American 226:84-90 1972). De rusttoestand in deze grafiek is vanuit een zittende houding en geeft op zichzelf niet aan dat ze dieper zou zijn dan tijdens slaap. Niettemin is dit de gemiddelde rusttoestand gedurende het beoefenen van TM. Meer gedetailleerd onderzoek toont aan dat gedurende het transcenderen zelf de rust nog veel dieper gaat. Een meta-analyse van 30 studies die de diepe rust tijdens TM behandelt, is gepubliceerd in American Psychologist, 1987, 42: 879-881.

Deze diepe rust geeft aan het lichaam de kans om zelfs de diepste traumatische stressen effectief te verwijderen, vaak in slechts enkele weken. In een studie over oorlogsveteranen met PTSD had de TM-groep zulke goede resultaten dat na drie maanden 70% van de veteranen waren genezen, terwijl er bij de controlegroep – die een standaard psychotherapiebehandeling kregen – geen enkele verbetering werd gezien (Ref. Journal of Counseling and Development 64: 212–215, 1985). Verschillende andere studies bevestigen deze resultaten (Ref. Military Medicine 176 (6): 626-630, 2011 Ref.Journal of Traumatic Stress. 2013:1-14).

cnn no background De effecten van TM op traumatische stress waren zo indrukwekkend dat het op CNN werd vermeldt (zie CNN video) en het VS leger ondersteunt TM.

Deze video geeft voorbeelden van hoe krachtig TM is om stress te verminderen, en waarom meer en meer wetenschappers, beroemdheden en regeringen de TM-techniek nu ondersteunen.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Gezondheid: Verwijder de oorzaak van ziekte en de symptomen verdwijnen.

“Het ongelooflijke met Transcendente Meditatie is het sterk onderbouwde onderzoek dat aantoont dat de techniek dingen kan beïnvloeden waarvan we dachten dat ze niet konden veranderen.”
Dr. Oz

Stress is de hoofdoorzaak van 90% van alle medische problemen, zowel direct als indirect. Verwijder dit en de symptomen verdwijnen.

Een 5-jaren studie vergeleek de ziekenhuisbezoeken van 2000 TM-ers met de norm. Ze hadden 50 tot 70% minder dokter- en ziekenhuisbezoeken, en dit in elke categorie van ziekten – waaronder een vermindering van 87% bij hartziekten en 60% bij kanker!

hospital-admissions1

Een andere studie vergeleek gedurende 14 jaar de ziektekosten van 1.400 Canadese TM-beoefenaars met een even grote controlegroep. Gedurende de negen jaar voor TM, waren hun ziektekosten lichtjes gestegen. Met TM begonnen ze te dalen, om uiteindelijk na vijf jaar uit te komen op minder dan 50%.

decrease-medical-cost

Regeringsonderzoek: 95% vindt TM aangenaam, effectief, waardevol.

De voorbije acht jaar heeft het departement van onderwijs in San Francisco 17 TM studies gedaan in vier verschillende scholen (zie www.cwae.org). Uit een enquête bleek:95%nl

Dit komt min of meer overeen met een Europese enquête van 500 TM-beoefenaars, waarvan 97% verklaarden dat ze TM een goede investering vonden (35% vond het zelfs de beste investering ooit).

Meer dan 450 scholen gebruiken intussen de TM-techniek als onderdeel van hun curriculum.

Gemakkelijk te leren, aangenaam om te doen

“Ik heb eerder geprobeerd om te mediteren maar het lukte me nooit. Ik was al tot de conclusie gekomen dat ik er blijkbaar niet toe in staat was…Toen ik TM leerde was het het makkelijkste is dat ik ooit heb gedaan…Mijn hele familie heeft het geleerd”
Cameron Diaz, actrice 

Ondanks zijn naam kan de Transcendente Meditatie-techniek niet vergeleken worden met andere vormen van meditatie. In tegenstelling tot andere meditatietechnieken – die vaak concentratie of andere vormen van geestelijke controle vereisen, is TM een volledig moeiteloze en natuurlijke techniek.

Met de juiste begeleiding van een professioneel getrainde TM-leraar is de TM-techniek zo gemakkelijk te leren en te beoefenen dat zelfs mensen die denken dat ze nooit hun geest stil kunnen krijgen, het eenvoudig kunnen beoefenen. Zelfs kinderen met ADHD kunnen TM leren! Het is bovendien zo aangenaam om doen dat de 20 minuten TM vaak de momenten zijn waar juist naar wordt uitgekeken.

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden, kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennis te maken met een gecertificeerd TM-leraar
  • Alles te leren over de voordelen van 20 minuten TM twee maal per dag
  • Alle vragen te stellen die je mocht hebben
  • Een TM cursus af te spreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

De TM cursus zelf bestaat uit een persoonlijke instructie sessie en vier opvolg-sessies van telkens ongeveer twee uur om de techniek te leren (396€) plus een opvolg-programma gedurende de volgende zes maanden om de ervaringen te verdiepen en correcte beoefening te verzekeren, inclusief een weekend meditatiecursus (100€/maand, exclusief de hotelkosten voor het weekend).

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 25. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map