GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 11. jun 2024 om 19:30, di, 25. jun 2024 om 19:30

Kies een andere stad

We zijn veel krachtiger dan we zelf denken om ons zelf gelukkig te maken.

50% toename in gelukshormoon gedurende de TM beoefening.

oprah“Ik ben voor 1000% een beter iemand als ik dit doe [TM]…het is fantastisch”
Oprah Winfrey

GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 11. jun 2024 om 19:30, di, 25. jun 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Beperkt aantal plaatsen


6 miljoen beoefenaars en 40 jaar onderzoek bevestigen dat  Transcendente Meditatie wereldwijd de meest succesvolle relaxatie methode is… omdat transcenderen een veel groter effect heeft dan gewoon relaxatie…

Geluk, het doel en de weg.

Alle 8 miljard mensen in de wereld hebben één ding gemeenschappelijk, ze willen gelukkig zijn. Geluk werkt zoals de zwaartekracht, de geest wordt er naar toe getrokken.

Transcenderen is een toestand waar de geest thuis komt, waar hij volledige innerlijke stilte en rust bereikt (zie: transcenderen = jezelf zijn). Deze ervaring wordt door de oude teksten beschreven als een geestelijke ervaring van zuiver geluk.

Transcendente Meditatie is een eenvoudige techniek om de aandacht naar binnen te richten en de geest toe te staan om in die richting te gaan waar hij graag naartoe wil.

Er zijn slechts 2 voorwaarden om TM met succes te beoefenen (buiten het onderricht van een gekwalificeerde TM leraar)

  1. Je kan gedachten denken
  2. Je geest wordt aangetrokken door geluk

Dus tenzij je de enige persoon op de wereld bent die wakker wordt met de gedachte: “Ik hoop dat ik vandaag echt ongelukkig zal zijn”  kan je er zeker van zijn dat de techniek ook voor jou zal werken.

Spontane toename van de gelukshormonen

De innerlijke gelukstoestand tijdens TM kan gemeten worden aan de hand van de concentraties van het Serotonin metabolite 5 HIAA, dat, zo blijkt uit het onderzoek met 50% toeneemt na 20 minutes TM beoefening. Serotonin is ons gelukshormoon.

Nog merkwaardiger is dat het onderzoek ook laat zien dat zelfs voor de TM groep met de beoefening startte, hun 5 HIAA niveau’s al twee keer zo hoog waren dan bij de controle groep, wat op een permanente lange termijn toename wijst. Ref.BUJATTI, M., and RIEDERER, P. Serotonin, noradrenaline, dopamine metabolites in Transcendental Meditation technique. Journal of Neural Transmission 39: 257–267,1976..

Verschillende andere studies hebben de effect van Transcendente Meditatie op serotonin bevestigd.

Door stress neemt de serotonin productie af. Een te lage serotonin concentratie wordt in verband gebracht met depressie, emotionele instabiliteit, slapeloosheid, migraine, Alzheimer, verslavingen enz. De spontane natuurlijke toename van serotonin gedurende TM is één van de mogelijkheden om te verklaren waarom TM zon’s sterk effect heeft op deze problemen.

Regeringsonderzoek: 95% vindt TM aangenaam, effectief, waardevol.

De voorbije 8 jaar heeft het departement van onderwijs in San Francisco 17 TM studies gedaan in 4 verschillende scholen. (zie www.cwae.org) Uit een enquête bleek:95%nl

Dit komt min of meer overeen met een Europese enquête van 500 TM beoefenaars, waarvan 97% verklaarden dat ze TM een goede investering vonden. (35% vond het zelfs de beste investering ooit).

Meer dan 450 scholen gebruiken intussen de TM techniek als deel van hun curriculum.

Gemakkelijk te leren, aangenaam om te doen

“Ik heb eerder geprobeerd om te mediteren maar het lukte me nooit. Ik was al tot de conclusie gekomen dat ik er blijkbaar niet toe in staat was…Toen ik TM leerde was het het makkelijkste is dat ik ooit heb gedaan…Mijn hele familie heeft het geleerd”
Cameron Diaz, actrice 

Ondanks zijn naam kan de Transcendente Meditatie techniek niet vergeleken worden met andere vormen van meditatie. In tegenstelling tot andere meditatie technieken, die vaak concentratie of andere vormen van geestelijke controle vereisen, is TM een volledig moeiteloze en natuurlijke techniek.

Met de juiste begeleiding van een professioneel getrainde TM leraar is de TM techniek zo gemakkelijk te leren en te beoefenen dat zelfs mensen die denken dat ze nooit hun geest stil kunnen krijgen het eenvoudig kunnen beoefenen. Zelfs kinderen met ADHD kunnen TM leren. Het is bovendien zo aangenaam om te doen dat de 20 minuten TM vaak de momenten zijn waar juist naar wordt uitgekeken.

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennismaken met de TM leraar in jouw buurt
  • Alles leren over de voordelen van de TM Techniek
  • Alle vragen stellen die je mocht hebben
  • Een verdere TM cursus afspreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

De TM cursus zelf bestaat uit een persoonlijke instructie en 4 opvolgsessies van telkens 2-3 uur om de techniek te leren (396€) plus een opvolgprogramma gedurende de volgende 6 maand om de ervaringen te verdiepen en correcte beoefening te verzekeren, inclusief een weekend meditatie cursus. (100€/maand, excl. hotel kosten voor het weekend).

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 11. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 25. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map