GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 25. jun 2024 om 19:30, di, 23. jul 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Het “oneerlijke” voordeel. Transcenderen = volledige hersenontwikkeling

Hoe kunnen TM scholieren 4x de wereldkampioenschappen in creative problem solving winnen? Er zijn talloze voorbeelden hoe eenvoudig tweemaal 20 min per dag de beoefening van Transcendente Meditatie ons volledige hersenpotentieel kan ontwikkelen, maar het allerbeste voorbeeld is nog steeds het succes van de kinderen van de Maharishi Scholen in Engeland en de V.S., scholen waar TM een standaard onderdeel van het curriculum is. Wanneer deze kinderen aan hun schoolcarrière beginnen, hebben ze allemaal een gemiddelde intelligentie, maar tegen dat ze afstuderen scoren ze systematisch in de top 1% van hun land en winnen ze regionale, nationale en internationale competities, in gebieden zoals sport, kunst, wetenschap, wiskunde, theater enz. destination imaginationMaar de meest indrukwekkende resultaten behalen ze in de Destination Imagination Creative Problem Solving competities waar ze aan deelnemen. Elk jaar nemen 100.000 van de meest creatieve studenten ter wereld deel aan deze competities. Niettemin hebben de Maharishi scholieren al vier keer (!) het wereldkampioenschap gewonnen, en zijn ze nog talloze andere keren in de top 10 geëindigd. Geen enkele andere school ter wereld komt zelfs maar in de buurt van deze resultaten. Zij hebben blijkbaar echt wel een “oneerlijk” voordeel. Succes in het leven – onafhankelijk van wat je doet – hangt af van hoe snel je creatieve oplossingen kan vinden voor de problemen die je tegenkomt. En dit is rechtstreeks gerelateerd aan hoezeer je hersenen coherent als één geheel kunnen samenwerken. Het analytisch gedeelte (rechter hersenhelft) moet het probleem kunnen analyseren, en dan nauw samenwerken met het creatief gedeelte (linker hersenhelft) om een creatieve oplossing te vinden. Dit geïntegreerd samenwerken van de hersendelen blijkt rechtstreeks gecorreleerd te zijn aan de ervaring van Transcenderen, de unieke bewustzijnstoestand die men tijdens TM beoefening opwekt.

Hoe beïnvloedt transcenderen de hersenen?

Wat is transcenderen? Transcenderen is een toestand waar onze bewuste aandacht volledig terug op zichzelf komt, een toestand van zuiver jezelf zijn, dus.

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 25. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map