GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 23. jul 2024 om 19:30, di, 6. aug 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Stress verdwijnt… en het leven verandert

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video


GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 23. jul 2024 om 19:30, di, 6. aug 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Beperkt aantal plaatsen

Belegger miljardair Ray Dalio: Meditatie is ‘de belangrijkste reden’ voor mijn succes

Ray Dalio, grondlegger van Bridgewater Associates, de grootse beleggersgroep ter wereld met meer dan 160 miljard dollar aandelen in activa, “Transcendente Meditatie was waarschijnlijk de belangrijkste reden voor eender welk succes ik had.”

Screen Shot 2015-08-13 at 13.05.47“TM beoefening creëert openheid en vrijheid, waardoor een soort intuïtie zich kan ontwikkelen. Je kan meer afstand nemen en dingen beter in perspectief plaatsen.”
Ray Dalio

Wat je hieronder zal lezen klinkt misschien te mooi om waar te zijn…

Een eenvoudige, aangename techniek die beter werkt dan de meeste medicijnen, en zonder neveneffecten? Dit klinkt waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, maar de voordelen van Transcendente Meditatie zijn intussen bevestigd door honderden studies aan 250 universiteiten en onderzoeksinstellingen ter wereld, waaronder:

university-logos-EU

“Geen enkele andere ‘stress management techniek’ komt zelfs maar in de buurt van de hoeveelheid harde data die TM kan voorleggen om zijn effectiviteit te bevestigen”
Norman Rosenthal, MD, U.S. National Institutes of Mental Health

Hoe TM werkt: Diepe rust verwijdert diepe stress

6 miljoen beoefenaars en 40 jaar onderzoek bevestigen dat Transcendente Meditatie de meest succesvolle relaxatie methode ter wereld is, omdat het een veel diepere rusttoestand teweeg brengt dan eender welke andere vorm van relaxatie.

Een onderzoek van Harvard Medical School toont aan dat als de geest transcendeert, het lichaam in een toestand van diepe rust komt, veel dieper dan zelfs de diepste slaap, en dat gebeurt ook veel vlugger. Ref.Scientific American 226:84-90 1972.


Deze diepe rust geeft aan het lichaam de kans om zelfs de diepste traumatische stressen effectief te verwijderen, vaak in slechts enkele weken.  In een studie met oorlogsveteranen met Post Traumatische Stress Stoornissen had de TM groep zulke goede resultaten dat na 3 maanden 70% van de veteranen waren genezen, terwijl er bij de controlegroep die psychotherapie kregen geen enkele verbetering was. Ref.Journal of Counseling and Development 64: 212–215, 1985.

cnn no background Het effect van TM op traumatische stress was zo indrukwekkend dat het op CNN kwam (zie CNN video) en legers in meer en meer landen (waaronder Oekraïne, Equador, Brazilië en de V.S) TM nu ondersteunen.

Regeringsonderzoek: 95% vindt TM aangenaam, effectief, waardevol.

De voorbije 8 jaar heeft het departement van onderwijs in San Francisco 17 TM studies gedaan in 4 verschillende scholen. (zie www.cwae.org) Uit een enquête bleek:95%nl

Dit komt min of meer overeen met een Europese enquête van 500 TM beoefenaars, waarvan 97% verklaarden dat ze TM een goede investering vonden. (35% vond het zelfs de beste investering ooit).

Meer dan 450 scholen gebruiken intussen de TM techniek als deel van hun curriculum.

Gemakkelijk te leren, aangenaam om te doen

“Ik heb eerder geprobeerd om te mediteren maar het lukte me nooit. Ik was al tot de conclusie gekomen dat ik er blijkbaar niet toe in staat was…Toen ik TM leerde was het het makkelijkste is dat ik ooit heb gedaan…Mijn hele familie heeft het geleerd”
Cameron Diaz, actrice 

Ondanks zijn naam kan de Transcendente Meditatie techniek niet vergeleken worden met andere vormen van meditatie. In tegenstelling tot andere meditatie technieken, die vaak concentratie of andere vormen van geestelijke controle vereisen, is TM een volledig moeiteloze en natuurlijke techniek.

Met de juiste begeleiding van een professioneel getrainde TM leraar is de TM techniek zo gemakkelijk te leren en te beoefenen dat zelfs mensen die denken dat ze nooit hun geest stil kunnen krijgen het eenvoudig kunnen beoefenen. Zelfs kinderen met ADHD kunnen TM leren. Het is bovendien zo aangenaam om te doen dat de 20 minuten TM vaak de momenten zijn waar juist naar wordt uitgekeken.

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennismaken met de TM leraar in jouw buurt
  • Alles leren over de voordelen van de TM Techniek
  • Alle vragen stellen die je mocht hebben
  • Een verdere TM cursus afspreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

 

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 3. sep 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map