GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 28. mei 2024 om 19:30, di, 11. jun 2024 om 19:30

Kies een andere stad

“Het leven werd veel gemakkelijker.”

Noella“Het leven is veel gemakkelijker geworden. Ik kon moeilijk neen zeggen, maar nu geef ik mijn eigen grenzen uitgevoerd aan. Gebeurtenissen brengen me niet meer uit balans. ”
Noella Palmans, Bree (Limburg)

Transcendente Meditatie verandert levens …

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video


GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 28. mei 2024 om 19:30, di, 11. jun 2024 om 19:30

Kies een andere stad

Beperkt aantal plaatsen

Wat je hieronder leest, klinkt misschien te mooi om waar te zijn …

Een eenvoudige, prettige techniek die beter werkt dan de meeste medicijnen, zonder neveneffecten? Dat klinkt niet alleen heel goed: de voordelen van Transcendente Meditatie zijn intussen onderzocht  en bewezen door 250 universiteiten en onderzoeksinstellingen ter wereld.

universitaire-logos-EU

DIEPE RUST VERWIJDERT STRESS

Zes miljoen beoefenaars en 40 jaar onderzoek bevestigen dat Transcendente Meditatie de meest succesvolle relaxatie methode is. Omdat het een andere rusttoestand is, een andere vorm van relaxatie dan andere meditatietechnieken.

Onderzoek van Harvard Medical School toont dat als je transcendeert, je lichaam en geest in een staat van diepe rust komen. Veel dieper dan de diepste slaap. Dit gebeurt al na 20 minuten TM.  Ref. Scientific American 226: 84-90 1972.


Deze diepe rust geeft aan het lichaam de kans om de diepste traumatische stressen te verwijderen, vaak in slechts enkele weken.

Uit een studie met oorlogsveteranen met Post Traumatische Stress Stoornissen bleek dat 70% van de TM groep al na drie maanden goede resultaten  scoorden. Dit was spectaculair omdat men met andere therapieën  geen enkele verbetering vaststelde. Ref. Journal of Counseling and Development  64: 212-215, 1985 .

cnn geen achtergrond Het effect van TM op traumatische stress was zo indrukwekkend dat het op CNN kwam (zie  CNN video ). Legers van meer en meer landen (Oekraïne, Equador, Brazilië en de VS) passen TM toe.

Regeringsonderzoek: 95% vindt TM aangenaam, effectief en waardevol.

De voorbije acht jaar deed het departement van onderwijs in San Francisco 17 TM studies in vier scholen. (zie www.cwae.org) Uit een enquête bleek:95% nl

Dit komt overeen met een Europese enquête bij 500 TM beoefenaars: 97% vond TM een goede investering . 35% vond het zelfs de beste investering ooit.

Meer dan 450 scholen gebruiken de TM techniek als deel van hun curriculum.

In België startte in het schooljaar 2017 een  TM-schooltje in Tienen. Verschillende scholen overwegen het implementeren van de techniek.

Gemakkelijk te leren, aangenaam om te doen

“Ik heb eerder geprobeerd te mediteren maar het lukte me nooit. Ik was al tot de conclusie gekomen dat ik er blijkbaar niet toe in staat was…Toen ik TM leerde was dat het makkelijkste dat ik ooit deed…Mijn hele familie heeft het geleerd.”
Cameron Diaz, actrice 

Ondanks zijn naam kan men de Transcendente Meditatie techniek niet vergelijken met andere vormen van meditatie. In tegenstelling tot andere meditatietechnieken, die vaak concentratie of andere vormen van geestelijke controle vereisen, is TM volledig moeiteloos en natuurlijk.

Met de juiste begeleiding van een professioneel TM leraar is de techniek gemakkelijk te leren en te beoefenen. Zelfs door mensen die denken dat ze nooit hun geest stil kunnen krijgen, zelfs door kinderen met ADHD. Het is zo aangenaam om te doen dat de 20 minuten TM vaak de momenten zijn waar naar wordt uitgekeken.

Heb je 90 minuten om te ontdekken hoe alles kan veranderen

OUTSPOKEN++Eva+de+Roovere++support+act+Lennaert+Ma+110401EvadeRoovere_web“Vanaf moment één wist ik dat deel twee van mijn leven begonnen was”
Eva De Roovere, Zangeres

Om te begrijpen hoe een eenvoudige techniek zoveel voordelen kan bieden kan je deelnemen aan een gratis infolezing. Deze lezingen zijn vaak snel volzet dus gelieve je plaats te reserveren via onderstaand formulier. Op deze lezing kan je:

  • Kennismaken met de TM leraar in jouw buurt
  • Alles leren over de voordelen van de TM Techniek
  • Alle vragen stellen die je mocht hebben
  • Een verdere TM cursus afspreken

Deze gratis infolezing is zonder verplichting om de cursus verder te volgen.

De TM cursus zelf bestaat uit een persoonlijke instructie en 4 opvolgsessies van telkens 2-3 uur om de techniek te leren en een opvolgprogramma gedurende de volgende 6 maand om de ervaringen te verdiepen en correcte beoefening te verzekeren, inclusief een weekend meditatie cursus. De verblijfskosten voor dit weekend zijn afzonderlijk te betalen, maar het cursusgedeelte is inbegrepen in de TM cursus. De kost voor deze totale TM cursus vanaf het aanleren tot en met de 6 maanden opvolging is 396€ voorschot plus 100€/maand gedurende de volgende 6 maanden met domiciliëring. Wens je de cursus in één keer te betalen dan krijg je 10% korting.

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 28. mei 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 11. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 25. jun 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map