GRATIS TM INTRO LEZING

Veurne di, 23. jul 2024 om 19:30, di, 6. aug 2024 om 19:30

Kies een andere stad

menopauze

Nancy Lonsdorf, M.D., is afgestudeerd aan de Johns Hopkins University School of Medicine. Ze is een nationaal bekende specialist in natuurlijke gezondheid en de gezondheid van vrouwen kwesties. De auteur van De Ageless Vrouw: Natural Health and Beauty Na veertig , is zij vaak te zien in de nationale media, met inbegrip van National Public Radio, CNN en De Phil Donahue Show .

Ik heb gelezen dat hormonale substitutietherapie (HST) is gevaarlijk en kan leiden tot kanker. Maar ik ben die lijden aan slapeloosheid, angst en nachtelijk zweten. Kan de Transcendente Meditatie techniek mij helpen?

Dr. Lonsdorf:Terwijl hormoontherapie (HT) is effectief bij het verlichten van de menopauze-gerelateerde symptomen zoals die van jullie, is aangetoond dat het risico op borstkanker, maar ook bloedstolsels, beroerte en hartaanvallen verhogen bij oudere vrouwen. Daarom wordt het nu gebruikt als een “laatste redmiddel”, wanneer de symptomen ondraaglijk zijn en alle veiliger behandelingen zijn niet gegeven opluchting. In feite heeft onderzoek zo volledig weerlegd het idee dat het lichaam vervanging van reproductieve hormonen na de menopauze dat de term is gewijzigd van “Hormone Replacement Therapy” (HST) naar Hormoontherapie (HT) nodig heeft, wat aangeeft dat hormonen die van nature met de leeftijd afneemt niet nodig “vervangen”, maar kan worden gebruikt als een medische therapie indien nodig.

Zelfs bio-identieke hormoontherapie, aangekondigd door sommigen als een “veilige” hormoon alternatief, is nog niet voldoende onderzocht en waarschijnlijk draagt ??vergelijkbare risico’s. Gelukkig kunnen de meeste vrouwen met menopauze-gerelateerde symptomen worden geholpen met een veiligere, meer natuurlijke aanpak.

Aangezien stress is een trigger voor gemeenschappelijke symptomen van de menopauze zoals opvliegers en slaapproblemen, helpt het lichaam omgaan met stress is beter waarschijnlijk om te helpen. Het Transcendente Meditatie-programma is aangetoond dat angst te verminderen twee keer zo effectief als andere ontspanning en meditatie technieken en is zeer effectief in het verminderen van stress, een belangrijke bijdrage aan symptomen van de menopauze. De praktijk van de Transcendente Meditatie techniek voor twintig minuten twee keer per dag is aangetoond dat lagere cortisol (een stresshormoon), stress te verminderen, het verbeteren van de slaap en til stemming. Het terugdringen van teveel cortisol productie kan ondersteunen ook het lichaam de productie van nuttig reproductieve hormonen zoals progesteron, volgens sommige onderzoekers.

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat de Transcendente Meditatie techniek kans op een hartaanval bij postmenopauzale vrouwen, alsmede het verminderen van het metabool syndroom, een voorloper van diabetes vermindert. De Transcendente Meditatie techniek heeft geholpen te verlichten stemmingswisselingen en symptomen van de menopauze in veel van mijn patiënten op middelbare leeftijd, maar ook het helpen van een soepele overgang van hun in deze tijd, dat kan lastig zijn op vele manieren. Om al deze redenen, ik beveel de Transcendente Meditatie techniek als onderdeel van een integrale aanpak van het beheer van symptomen van de menopauze.

Ik voel me moe de hele tijd. Tussen mijn werk en mijn familie, heb ik geen tijd voor mezelf. Zelfs als de Transcendente Meditatie techniek me kon helpen, hoe kon ik misschien past het in mijn dag?

Dr. Lonsdorf:Als we moe zijn, denken we niet zo duidelijk, zijn meer snel afgeleid, en duurt het langer om onze taken uit te voeren. We kunnen ook blijven te laat proberen om af wat er niet als gevolg van inefficiëntie gedaan te krijgen gedurende de dag. Dit alles eindigt het creëren van een vicieuze cirkel van vermoeidheid, gebrek aan rust, te veel activiteit, en meer vermoeidheid. Als 20 minuten van TM twee keer per dag kan breken die cyclus, is het zeker de moeite waard en zal uiteindelijk het creëren van meer tijd dan het duurt.

De Transcendente Meditatie techniek is aangetoond dat het een diepe staat van rust bepalen dat verfrist zowel het lichaam en geest. Dit resulteert in een verbeterde slaap, verhoogde werk de productiviteit, creativiteit en intelligentie, maar ook minder angst, een andere aanslag op de energie.

Veel van mijn patiënten hebben gemeld dat het toevoegen van de Transcendente Meditatie techniek om hun dagelijkse routine geeft deze een grotere helderheid van geest en helpt hen meer gedaan te krijgen in minder tijd. De meeste mensen vinden ze besteden 15-20 minuten hier of daar in de loop van de dag alleen maar te ontspannen met het nieuws of een tijdschrift, chatten of op andere wijze proberen te krijgen zichzelf gemotiveerd. Het Transcendente Meditatie-programma is het tijd werkelijk genomen voor je ‘zelf’, onze rustige, zalige innerlijke zelf dat is de bron van onze creativiteit en energie. Coming out van meditatie, de geest is meer afgewikkelde en duidelijk, dat in de ochtend verlaat u klaar om te duiken in je werk en ‘s avonds verfrist u uw familie te genieten meer volledig. Als u bent zoals de meeste van mijn patiënten, zult u uw tijd investeren in TM vinden de moeite waard, en zowel u en uw geliefden zullen genieten van een gelukkiger, minder gestrest u!

Is het belangrijker om te mediteren of te oefenen voor een goede gezondheid?

Dr. Lonsdorf:Health is een gevolg van levensbalans. Balanced rust en activiteit, zowel nodig zijn en elkaar steunen. De Transcendente Meditatie techniek en lichaamsbeweging beide is aangetoond dat angst, hartaanval en beroerte risico, hoge bloeddruk, metabool syndroom, evenals de sterfgevallen door kanker te verminderen. Beide voordeel geest, lichaam en gezondheid, toch een rust diep en ontspant het lichaam, en de andere versterkt en versterkt.

De Transcendente Meditatie techniek is de meest fundamentele wat je kunt doen-het verlevendigt bewustzijn, dat aan de basis van alles. Onderzoek toont aan dat het beoefenen van deze eenvoudige techniek relaties, mentale focus, emotionele gezondheid, voldoening in het werk en de algehele gezondheid verbetert. Door het ontwikkelen van bewustzijn, het biedt een holistische manier om het evenwicht te ontwikkelen in elk aspect van het leven.

Beter om zowel kiezen voor een langere levensduur en een goede gezondheid. En als iemand niet doet, hetzij op dit moment, adviseer ik te beginnen met de Transcendente Meditatie techniek. Het geeft meer helderheid van geest en creativiteit, en dat zal de mogelijkheid om te passen in de uitoefening ondersteunen.

Leer Transcendente Meditatie in Veurne

no, 8630, Veurne Klik hier voor de kaart

GRATIS TM INTRO LEZING

Infolezingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, reserveer uw plaats via het inschrijvingsformulier hieronder.

Datum en tijd
Tijd
di, 23. jul 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 6. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 20. aug 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
di, 3. sep 2024, 19:30 on Zoom
19:30
RESERVEER UW GRATIS PLAATS Reserveer ×
Geen van deze datums passen. Hou mij op de hoogte van nieuwe datums
verwittig me verwittig me ×

Veurne TM Centrum

no, 8630, Veurne

centerMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Andere locaties voor info-lezingen in België

countryMap

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map