V.S. Schooldirecteur van het jaar: “TM in scholen is beste programma dat ik in 40 jaar ben tegen gekomen.”

james-dierkeJim Dierke, mocht in 2008 van President Bush de onderscheiding van V.S. schooldirecteur van het jaar mocht ontvangen, mede dankzij het succes van het stressvrije scholen programma (wat ze in de V.S. “Quiet Time” noemen, maar het programma is hetzelfde, de Transcendente Meditatie techniek gebruiken om het onderwijs stressvrij te maken en het volledige hersenpotentieel van kinderen te ontwikkelen). Hij zegt zelf over het programma dat dit het beste programma is dat hij in 40 jaar onderwijs is tegengekomen om stress en geweld in school te verminderen.

Carlos Garcia, Het hoofd van 20.000 man onderwijspersoneel in heel San Francisco, waar Dierke’s school gevestigd is, was zo onder de indruk van het programma dat hij nu pleit om het programma in alle scholen in de V.S. in te voeren. Bekijk deze video waar zowel Jim Dierke als Carlos Garcia een toespraak houden over het succes van TM in het onderwijs in San Francisco. (Engels)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Hier is een video met getuigenissen van leraren en studenten in de school van Dr. Dierke over Quiet Time. (TM in het onderwijs).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video