Transcenderen = innerlijk geluk…meetbaar

Depressies zijn een resultaat van het niet langer normaal functioneren van de hersenen, meestal als gevolg van stress, waardoor de productie van het “gelukshormoon” serotonine afneemt, en we ons ongelukkig voelen. Anti-depressieve medicijnen gaan op kunstmatige wijze serotonine reguleren, met alle neveneffecten vandien, maar kunnen uiteindelijk alleen de symptomen behandelen, niet het probleem zelf.

serotoninDe ervaring van Transcenderen gaat daarentegen het eigen helend vermogen van het lichaam activeren, zodat de hersenen terug normaal kunnen functioneren. Het gevolg? Een verhoging van serotonine productie op volledig natuurlijke wijze tijdens TM beoefening, en op den duur ook op lange termijn [5], en het spontaan verminderen of verdwijnen van depressies na enkele weken tot maanden TM beoefening, met heel wat aangename neveneffecten.

De aangename neveneffecten

Als men het licht aandoet, verdwijnt de duisternis. Iedereen heeft een oneindige bron van geluk in zichzelf (zie transcenderen = de hoogste menselijke ervaring) en als men terug in contact komt met deze bron dan verdwijnen depressies spontaan, maar er gebeuren ook tegelijkertijd heel wat andere dingen. Op deze site kan u ontdekken hoe transcenderen de algemene gezondheid verbeterd, ons zelfvertrouwen verhoogt, onze relaties verbetert en zelfs ons volledige hersenpotentieel ontwikkelt.