Transcenderen = een uitzonderlijk diepe toestand van rust

Door de geest op een volledig natuurlijke manier naar een volledige toestand van rust te brengen gaat het lichaam volgen, en zelf in een zeer diepe toestand van relaxatie komen, die zelfs veel dieper gaat dan de slaap. Dit kunnen wetenschappers objectief bevestigen.

sleepOp deze grafiek, van een onderzoek aan Harvard University, zien we dat bij TM beoefening bijna onmiddellijk een toestand van lichamelijke ontspanning bereikt wordt die dieper gaat dan zelfs de diepste rust tijdens de slaap.

Het is deze toestand van diepe rust die de innerlijke kracht van het lichaam om zichzelf te genezen activeert.

We weten allemaal dat ontspanning eigenlijk “ont-spanning” is, een toestand waar het lichaam natuurlijk spanning gaat ont-spannen. Het lichaam kan zelfs de diepste spanningen die we hebben, zelfs traumatische stress, op een volledig natuurlijke wijze terug verwijderen, op voorwaarde dat de toestand van ontspanning diep genoeg gaat. Dit heeft een onmiddellijk effect op alle aspecten van fysieke en mentale gezondheid.

Hier is een video waar u kunt ontdekken waarom meer en meer wetenschappers, onderwijzers, beroemdheden en regeringen de TM techniek ondersteunen.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video